Διήμερο στα "μονοπάτια της ζωής" στην Λαμπανίτσα ΠαραμυθιάςΈνας δρόμος η ζωή, ένα μονοπάτι και πολλές φορές το χάνουμε στην δύνη του χρόνου, την αντάρα των δυσκολιών της καθημερινότητας.

Αυτά τα μονοπάτια, τους ξεχασμένους δρόμους της ζωής, εδώ πάνω, ανάμεσα στα βουνά, μέσα στα έλατα, προσπαθούμε να διαβούμε ξανά. Μονοπάτια ζωής που όσο πιο μακριά οδηγούν τόσο γαλήνη, ηρεμία, ανάσα από το οξυγόνο της ζωής μας προσφέρουν.

Ένα διήμερο μέσα στη Φύση ακολουθώντας μονοπάτια καθαρίζοντάς τα, βάζοντας σημάδια, ανοίγοντάς δρόμους για αυτούς που θα ακολουθήσουν για να χαρούν, να ζήσουν, να ανασάνουν, να γεμίσουν τα στήθη τους και η ψυχή …ΖΩΗ…

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ατομικά ή ομαδικά ή μέσω συλλόγων μπορούν να απευθυνθούν στέλνοντας μήνυμα στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελαταριάς ( syllogoselatarias@gmail.com) ή επικοινωνώντας στο inbox της Ομάδας Ελαταριάς στο Facebook.

Πληροφορίες επίσης στο Email: leonidastzanis@yahoo.gr , τηλ. 6972090905


 
Διήμερο στα "μονοπάτια της ζωής" στην Λαμπανίτσα Παραμυθιάς Διήμερο στα "μονοπάτια της ζωής" στην Λαμπανίτσα Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 27, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες