Eυκαιρία για τους οφειλέτες των ΤΟΕΒ να ρυθμίσουν τα χρέη τους με τροπολογία που υπερψηφίστηκε


Tελευταία ευκαιρία για τους αγρότες να ρυθμίσουν τα χρέη τους δίνεται με τροπολογία που περιελήφθη (και τελικά υπερψηφίστηκε) στο νόμο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον θαλάσσιο τουρισμό. 
Σύμφωνα με την τροπολογία, οι οφειλέτες των ΤΟΕΒ έχουν 12 μήνες προθεσμία προκειμένου να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τους, ή να τις ρυθμίσουν μέχρι και σε 36 δόσεις, προκειμένου κι οι ΤΟΕΒ με τη σειρά τους να μπορέσουν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, κυρίως προς την ΔΕΗ οι οποίες ξεπερνούν τα 45 εκατομμύρια ευρώ. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΗ, συνολικά 206 ΟΕΒ χρωστούν στη ΔΕΗ 45.657.507 ευρώ (μαζί με τα χρέη που έχουν ρυθμιστεί). 
Ανά Περιφέρεια τα μεγαλύτερα χρέη έχουν οργανισμοί από την Πελοπόννησο, ενώ ακολουθούν η Στερεά Ελλάδα (μαζί με την Αιτωλοακαρνανία), η Θεσσαλία και η Ήπειρος όπου τα χρέη ανέρχονται σε 6.976.419 ευρώ.


 
Eυκαιρία για τους οφειλέτες των ΤΟΕΒ να ρυθμίσουν τα χρέη τους με τροπολογία που υπερψηφίστηκε  Eυκαιρία για τους οφειλέτες των ΤΟΕΒ να ρυθμίσουν τα χρέη τους με τροπολογία που υπερψηφίστηκε Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 27, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.