Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google στην Ηγουμενίτσα




Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, αλλά και για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, ενισχύοντας τη διαδικτυακή τους παρουσία όλο το χρόνο.

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου, στις 6:00-7:30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας (Συνεδριακό Κέντρο, πλαϊνή είσοδος, Αγίων Αποστόλων 55, Ηγουμενίτσα) με θέμα: «Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις», το οποίο συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Ηπείρου και την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google.

Εγγραφείτε στο g.co/greektourism/epirus

Μέσα από το σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μίας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές, η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ' ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων της περιοχής όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Η Μαρία Φουντά, Διευθύντρια Marketing της Google Ελλάδας ανέφερε σε ομιλία της ότι «Οι αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου για την Ήπειρο αυξάνονται συνεχώς, αποδεικνύοντας τη δυναμική που έχει η Περιφέρεια στον Ελληνικό τουριστικό χάρτη. Σκοπός του προγράμματός μας είναι να ενισχύσουμε αυτή τη δυναμική προσεγγίζοντας όχι μόνο τις αμιγώς τουριστικές αλλά και κάθε επιχείρηση που προσφέρει στην εμπειρία του επισκέπτη . Εστιάζουμε τις ενέργειές μας στην υποστήριξη των επιχειρηματιών της Ηπείρου προσφέροντας τις απαραίτητες ψηφιακές δεξιότητες ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του διαδικτύου για την προσέλκυση επισκεπτών όλο τον χρόνο».

Χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα έχουν ήδη παρακολουθήσει εκπαίδευση στα πλαίσια του προγράμματος Grow Greek Tourism Online, κι ένα ποσοστό 67% αυτών είδαν συγκεκριμένα εμπορικά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις τους που τα αποδίδουν στην εκπαίδευση που είχαν.

Εάν ενδιαφέρεστε κι εσείς να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, δηλώστε συμμετοχή στο g.co/greektourism/epirus, καθώς λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το g.co/greektourism ή στείλτε μας e-mail στο epirus@ggto.gr


 
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google στην Ηγουμενίτσα Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 27, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.