Ο κύβος ερρίφθη... Υποψήφια στον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη, η Δήμαρχος Σουλίου κα Σταυρούλα Μπραΐμη



Οριστική είναι σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του thespro-news, η απόφαση της νυν Δημάρχου Σουλίου κας Σταυρούλας Μπραΐμη - Μπότση να συμμετέχει ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσπρωτίας, με τον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την ανακοίνωση θα κάνει η ίδια η Δήμαρχος, το πιθανότερο την Δευτέρα το πρωί.

Η επιλογή της κας Μπραΐμη, μόνο ως κεραυνός εν αιθρία δεν έπεσε, αφού είχαν ήδη γίνει γνωστές στους δημοσιογραφικούς κύκλους, οι επαφές που έκανε το προηγούμενο διάστημα, με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη.

Τα δύο πολιτικά πρόσωπα διατηρούν άριστες σχέσεις και συνεργασία και τα 9 χρόνια που ο καθένας τους βρισκόταν στη θέση του Περιφερειάρχη και της Δημάρχου αντίστοιχα.

Η κα Μπραΐμη μπορεί να προέρχεται από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, αλλά απέδειξε στην πράξη κατά τη διάρκεια και των δύο δημαρχιακών θητειών που διετέλεσε Δήμαρχος Σουλίου, πως και πολυσυλλεκτική υπήρξε στην επιλογή των συνεργατών της αλλά και δεν ξεχώρισε τους δημότες σε δεξιούς και αριστερούς, σε ψηφοφόρους της ή μη.

Η συμμετοχή της κας Μπραΐμη στον συνδυασμό του Καχριμάνη είναι βέβαιο πως ενισχύει σημαντικά, την προσπάθεια και το στοίχημά του να επανεκλεγεί από τον πρώτο γύρο των Περιφερειακών εκλογών.
Ο κύβος ερρίφθη... Υποψήφια στον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη, η Δήμαρχος Σουλίου κα Σταυρούλα Μπραΐμη Ο κύβος ερρίφθη... Υποψήφια στον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη, η Δήμαρχος Σουλίου κα Σταυρούλα Μπραΐμη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.