Πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για 8.933 ανέργους - Από σήμερα οι αιτήσεις



Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε 56 δήμους και 37 υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/ φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών».

Η δράση, πλήρους απασχόλησης και διάρκειας 8 μηνών, απευθύνεται σε 8.933 ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ και στοχεύει στην επανασύνδεση των μακροχρονίως ανέργων και ευάλωτων ομάδων με την αγορά εργασίας και στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους.

Οι αμοιβές των εργαζομένων έχουν διαμορφωθεί με βάση τον νέο αυξημένο κατώτατο μισθό και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών, ενώ η δράση χρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση διαδικτυακά στο http://www.oaed.gr/ από την Παρασκευή 08/03/2019 και ώρα 12:00, μέχρι και την Δευτέρα 18/03/2019.

Πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για 8.933 ανέργους - Από σήμερα οι αιτήσεις Πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για 8.933 ανέργους - Από σήμερα οι αιτήσεις Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 08, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.