Τριήμερο σεμινάριο με θέμα: "Προστατευόμενες περιοχές Natura 2000, στην Θεσπρωτία και Κέρκυρα"



Πρόσκληση σε τριήμερο σεμινάριο με τίτλο « Προστατευόμενες περιοχές Natura 2000, στην Θεσπρωτία και στην Κέρκυρα» που διοργανώνεται από το ΚΠΕ Φιλιατών - Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το ΚΠΕ Κέρκυρας, τον Δήμο Σουλίου και τον Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα - Καλαμά - Κέρκυρας, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014-2020», Άξονας προτεραιότητας 6.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 29, 30 και 31 Μαρτίου 2019 στην Ηγουμενίτσα (αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας) και απευθύνεται σε 40 εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης όλων των ειδικοτήτων από νομούς εμβέλειας του ΚΠΕ Φιλιατών και του ΚΠΕ Κέρκυρας (10 εκπαιδευτικοί από το νομό Θεσπρωτίας και 30 εκπαιδευτικοί από όλες τις άλλες διευθύνσεις): Π/θμιας: Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κέρκυρας, Λευκάδας, Αιτ/νιας, Κοζάνης.

Δ/θμιας: Άρτας, Θεσπρωτίας Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κέρκυρας, Λευκάδας, Αιτ/νίας, Κοζάνης, Καρδίτσας, Τρικάλων, Αχαΐας, Ηλείας.

Προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα: Το θέμα του σεμιναρίου έχει άμεση σχέση με τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούν το ΚΠΕ Φιλιατών και ΚΠΕ Κέρκυρας προς μαθητές.
Τριήμερο σεμινάριο με θέμα: "Προστατευόμενες περιοχές Natura 2000, στην Θεσπρωτία και Κέρκυρα" Τριήμερο σεμινάριο με θέμα: "Προστατευόμενες περιοχές Natura 2000, στην Θεσπρωτία και Κέρκυρα" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.