Ταλαιπωρία για 141 επιβάτες του "ΕΛΕΝΗ"

Ταλαιπωρία για 141 επιβάτες του "ΕΛΕΝΗ"





Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, πρωινές ώρες εχτές, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΕΛΕΝΗ'' Ν.Π.9803 ότι κατά τη διαδικασία απόπλου από το λιμένα Κέρκυρας προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για Ηγουμενίτσα, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του.

Άμεσα στο πλοίο μετέβη Κλιμάκιο Επιθεωρητών του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων όπου διαπίστωσε απώλεια πίεσης ελαίου στη ρεβέρσα της αριστερής κύριας μηχανής και κατά συνέπεια αδυναμία εκτέλεσης κινήσεων πρόσω – ανάποδα της α.κ.μ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΕΛΕΝΗ'' μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης μετά από βλάβη / ζημιά από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Οι εκατόν σαράντα ένας (141) επιβάτες και τα σαράντα ένα (41) Ι.Χ.Ε. οχήματα αφού αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο της γραμμής.
Ταλαιπωρία για 141 επιβάτες του "ΕΛΕΝΗ" Ταλαιπωρία για 141 επιβάτες του "ΕΛΕΝΗ" Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 28, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.