Απάντηση Κάτση σε δημοσίευμά μας για την επίσκεψη Πλακιωτάκη

Απάντηση Κάτση σε δημοσίευμά μας για την επίσκεψη Πλακιωτάκη


Σχετικά με τη δημοσίευση στον ιστότοπό σας που εγκαλούμε "για ψεύτης και με μνήμη χρυσόψαρου", σας αποστέλλω το παρακάτω βίντεο προς αποκατάσταση της αλήθειας, το οποίο για λόγους τήρησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας είμαι σίγουρος πως θα το δημοσιεύσετε μαζί με την παρακάτω δήλωσή μου, για την πλήρη παρουσίαση όλων των πλευρών ενός θέματος. 

Απάντηση στον ιστότοπο thespro.gr
Ευτυχώς για τη κοινή λογική και δυστυχώς για την τοπική κοινωνία, οι δηλώσεις του κ. Πλακιωτάκη, δεν περιορίστηκαν μόνο στο βίντεο που ανήρτησε ο ιστότοπος thespro.gr. Εφόσον ο Μ. Κάτσης είναι ψεύτης, έχει κομματικές παρωπίδες και κοροϊδεύει τους συμπολίτες όπως αφήνει να εννοηθεί το άρθρο, ας ακούσουμε τι είπε ο ίδιος ο Υπουργός Ναυτιλίας σε δημοσιογράφους κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ηγουμενίτσα. Το παρακάτω βίντεο δεν χωρά αμφισβήτησης, και εκθέτει τον Υπουργό που άλλα λέει στα κομματικά στελέχη και άλλα στον Τύπο προσπαθώντας να πει ...γλυκά ότι θα ξεπουλήσει το λιμάνι. " Βλάκες δεν είσαστε και το συμπέρασμα μπορείτε να το βγάλετε μόνοι σας" .

Το δόγμα Μητσοτάκη "επικοινωνία αντί ουσίας" συνεχίζεται, αλλά δεν μπορούν να υποκρίνονται για πολύ. 
Σε ότι με αφορά θα συνεχίσω από το θεσμικό μου ρόλο να ενημερώνω την τοπική κοινωνία ξεκινώντας από τη δημοσίευση της μελέτης βιωσιμότητας του ΤΑΙΠΕΔ που έχω ζητήσει αρμοδίως από τη Βουλή.


Σας ευχαριστώ,
Μάριος Κάτσης
Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας 
Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής


Απάντηση Κάτση σε δημοσίευμά μας για την επίσκεψη Πλακιωτάκη Απάντηση Κάτση σε δημοσίευμά μας για την επίσκεψη Πλακιωτάκη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.