"Θύμα και θύτης: Ένας χορός για δύο" - Βιωματικό σεμινάριο στην Παραμυθιά

"Θύμα και θύτης: Ένας χορός για δύο" - Βιωματικό σεμινάριο στην Παραμυθιά



Το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ» γιορτάζοντας τα είκοσι χρόνια λειτουργίας έχει την χαρά να φιλοξενήσει στην Παραμυθιά για ένα μοναδικό σεμινάριο την ψυχολόγο Σμαρούλα Παντελή. Το σεμινάριο θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ώρα 17:00 - 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Λίγα λόγια για το σεμινάριο: Το θύμα και ο θύτης δεν αποτελούν μόνο μια κοινωνική πραγματικότητα αλλά αποτελούν και ψυχολογικούς ρόλους. Όπως το έχει συλλάβει ο δημιουργός του ψυχοδράματος, ψυχίατρος J. L. Moreno , οι ρόλοι του θύτη και του θύματος εναλλάσσονται μέσα στη ζωή του καθενός μας τις περισσότερες φορές χωρίς να αντιλαμβανόμαστε πως είναι δικές μας επιλογές. Σ' αυτό το βιωματικό σεμινάριο θα επεξεργαστούμε αυτούς τους ρόλους, και θα πειραματιστούμε με τεχνικές που μπορούν να μας βοηθήσουν να αποφύγουμε τις αρνητικές τους συνέπειες στην επικοινωνία.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής από 10/2/2020 έως 14/2/2020 στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης 2665025140 και κατά τις ώρες 10:00 - 13:00.

Από το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ»
"Θύμα και θύτης: Ένας χορός για δύο" - Βιωματικό σεμινάριο στην Παραμυθιά "Θύμα και θύτης: Ένας χορός για δύο" - Βιωματικό σεμινάριο στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.