Αναστέλλουν τη λειτουργία τους τα ΚΔΑΠ

Αναστέλλουν τη λειτουργία τους τα ΚΔΑΠ



Την αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) προβλέπει απόφαση της υφυπουργού Εργασίας, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου, η οποία παρέχει παράλληλα πρόσθετες οδηγίες για τη λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) και των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) εν μέσω lockdown.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση της υφυπουργού Εργασίας, αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΔΑΠ έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Τα ΚΔΑΠ-μεΑ εξακολουθούν να λειτουργούν με την προϋπόθεση διενέργειας τεστ (rapid ή PCR) ανά εβδομάδα στους εργαζόμενους και, αν είναι δυνατόν, με διαχωρισμό παιδιά-ενήλικες, όπου υφίστανται. Ο διαχωρισμός μπορεί να είναι χρονικός (ανά βάρδια) ή χωροταξικός και τηρώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί με τη (2) σχετική εγκύκλιο.
Αναστέλλουν τη λειτουργία τους τα ΚΔΑΠ Αναστέλλουν τη λειτουργία τους τα ΚΔΑΠ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.