Απαγόρευση πώλησης ρούχων, ηλεκτρονικών συσκευών κτλ, από τα σούπερ μάρκετ

Απαγόρευση πώλησης ρούχων, ηλεκτρονικών συσκευών κτλ, από τα σούπερ μάρκετ



«Φρένο» στην πώληση διαρκών αγαθών από τα σουπερμάρκετ και τις υπεραγορές τροφίμων βάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική υπουργική απόφαση συντάχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 9/11 και αναμένεται να δημοσιευτεί ακόμα και σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, προκειμένου να τεθεί άμεσα σε ισχύ. Με την απόφαση θα γίνει διαχωρισμός των προϊόντων βάσει των ΚΑΔ και τα σουπερμάρκετ πλέον θα μπορούν να πωλούν μόνο τρόφιμα, ποτά, καθαριστικά και είδη βασικής ανάγκης.

Αυτό σημαίνει ότι θα απαγορευτεί η διάθεση διαρκών προϊόντων, όπως ενδύματα, υποδήματα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη σπιτιού, γραφική ύλη, βιβλία και άλλα.

Η ηγεσία του υπουργείου έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση μετά το καθολικό αίτημα του εμπορικού κόσμου να μην επιτραπεί στη διάρκεια του lockdown στα σουπερμάρκετ και στις υπεραγορές τροφίμων να πωλούν τα διαρκή προϊόντα που διαθέτουν, σε μία περίοδο που τα εξειδικευμένα εμπορικά καταστήματα είναι υποχρεωτικά κλειστά με κρατική εντολή.
Απαγόρευση πώλησης ρούχων, ηλεκτρονικών συσκευών κτλ, από τα σούπερ μάρκετ Απαγόρευση πώλησης ρούχων, ηλεκτρονικών συσκευών κτλ, από τα σούπερ μάρκετ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.