Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας για το παραεμπόριο και τον υγιή ανταγωνισμό

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας για το παραεμπόριο και τον υγιή ανταγωνισμό



Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας ενεργεί διαρκώς για την πάταξη του παραεμπορίου, ειδικά την δεδομένη περίοδο που οι εμπορικές επιχειρήσεις μας είναι κλειστές με κρατική εντολή. 

Βασικό μέλημα του Επιμελητηρίου είναι τόσο η προστασία των επιχειρήσεων μελών του από τον αθέμιτο ανταγωνισμό όσο και της δημόσιας υγείας. 

Στα ανωτέρω πλαίσια, ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 71608 που αφορά την απαγόρευση πώλησης συγκεκριμένων προϊόντων από τα καταστήματα super markets για την διασφάλιση του υγιούς ανταγωνισμού ικανοποιώντας σχετικό αίτημα του εμπορικού κλάδου.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.