Κατατέθηκε μήνυση για παράβαση καθήκοντος, κατά του δημάρχου Φιλιατών κ. Παππά

Κατατέθηκε μήνυση για παράβαση καθήκοντος, κατά του δημάρχου Φιλιατών κ. Παππά



Μήνυση κατά του δημάρχου Φιλιατών κ. Σπύρου Παππά, κατέθεσε ο εκδότης της εφημερίδας ΤΙΤΑΝΗ Θεσπρωτίας και δημοσιογράφος κ. Βαγγέλης Αναστασίου, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει μέσω της εφημερίδας του.

Η μήνυση που κατατέθηκε ενώπιον του κ .Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, στρέφεται κατά του δημάρχου και κατά παντός υπευθύνου, για παράβαση του άρθρου 5 του Ν.3584/2007 σε συνδυασμό με το άρθρο 259 Π.Κ. 

Συγκεκριμένα ο κ. Παππάς μηνύθηκε διότι παρέβησε συστηματικά και με πρόθεση τα υπηρεσιακά του καθήκοντα, που απορρέουν από την προβλεπόμενη στη διάταξη του άρθρου 13 παρ.4 Ν. 2328/1995 (ΦΕΚ Α 159) υποχρέωσή του για ίση κατανομή των δημοσιεύσεων, οι οποίες προβλέπονται στο άρθρο 1 παρ. 3 Ν.3548/2007 (ΦΕΚ 68Α /20.3.2007), των φορέων του Δημοσίου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (παρ.6 άρθρου 1 Ν.1256/1982), όπως εκάστοτε ισχύει, σε νομαρχιακές και τοπικές εφημερίδες, η οποία, ως υποχρέωση επαναλαμβάνεται στο άρθρο 3 Ν.3584/2007 
Με την παράβαση της επιβαλλόμενης από το νόμο υποχρέωσής του για ίση κατανομή σε νομαρχιακές και τοπικές εφημερίδες των ανωτέρω δημοσιεύσεων, προκάλεσε στον εκδότη υλική και ηθική βλάβη, την οποία αυτός επεδίωξε, από τις πράξεις του δε αυτές, που τελέστηκαν στο Φιλιάτι εν γνώσει του ωφελήθησαν τρίτοι και γι’ αυτό ζητείται η παραπομπή του σε δίκη και την κατά νόμο τιμωρία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος και εκδότης κ. Αναστασίου, πρόκειται να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες και σε μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του κ. Παππά.
Κατατέθηκε μήνυση για παράβαση καθήκοντος, κατά του δημάρχου Φιλιατών κ. Παππά Κατατέθηκε μήνυση για παράβαση καθήκοντος, κατά του δημάρχου Φιλιατών κ. Παππά Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Άξιος δημοσιογράφος.. συνέχισε έτσι έχει πολύ λάσπη εκεί μέσα για καθαρισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.