Έκτακτα μέτρα ΠΕ.ΔΙ. ΕΟΠΥΥ Θεσπρωτίας λόγω covid-19

Έκτακτα μέτρα ΠΕ.ΔΙ. ΕΟΠΥΥ Θεσπρωτίας λόγω covid-19Το κοινό στις δημόσιες υπηρεσίες (για το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων) εξυπηρετείται σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού (ΑΔΑ:Ψ48Γ46ΜΤΛ6-ΛΣΡ). 

1. Επείγουσες περιπτώσεις, για την υπηρεσία μας, είναι κυρίως η κατάθεση των συνταγών φαρμάκων, η παραλαβή των φαρμάκων και τα αιτήματα για τις επιτροπές του ΕΟΠΥΥ. 

2. Δεν θεωρείται επείγουσα περίπτωση η κατάθεση αιτημάτων για αποζημίωση π.χ. γυαλιών κ.τ.λ. Δεν ισχύουν τυχόν προθεσμίες για την κατάθεση των αιτημάτων αυτή την περίοδο. 

3. ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 
ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ: 2665024771 & 2665027663. 
ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΟΠΥΥ: 2665025673. 
ή στο email: pedi22@eopyy.gov.gr

4. Για την κατάθεση συνταγών και παραλαβή φαρμάκων μπορείτε να αποστέλλετε αντιπροσωπό σας και πάντα χωρίς συνοδούς. Δεν θα προσέρχεστε εάν έχετε έστω και ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: πυρετό - βήχα – πονόλαιμο – αρθραλγίες – μυαλγίες – καταβολή και δυσκολία στην αναπνοή. 

5. Συστήνεται η αποφυγή χρήσης του ανελκυστήρα και εφόσον χρησιμοποιηθεί αυτό να γίνεται αυστηρά από ένα άτομο. 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΛΙΟΝΤΟΣ
Έκτακτα μέτρα ΠΕ.ΔΙ. ΕΟΠΥΥ Θεσπρωτίας λόγω covid-19 Έκτακτα μέτρα ΠΕ.ΔΙ. ΕΟΠΥΥ Θεσπρωτίας λόγω covid-19 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες