Εξοπλίζει τις νέες μονάδες Covid-19 η Περιφέρεια Ηπείρου

Εξοπλίζει τις νέες μονάδες Covid-19 η Περιφέρεια Ηπείρου 



Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζει να συνδράμει τη λειτουργία των νοσοκομείων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με την 6η ΥΠΕ, προκειμένου η Περιφέρεια να προμηθευτεί συσκευές αρνητικής πίεσης για τη λειτουργία τμημάτων COVID -19 στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» προϋπολογισμού 30.000 ευρώ και ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού για τις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 90.000 ευρώ. 

Επίσης εγκρίθηκε η προμήθεια και η διάθεση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λυόμενων κοντέινερ, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ. 

Επίσης η Περιφέρεια θα συνδράμει και την 8η Ταξιαρχία για τον έλεγχο όσων πρόκειται να καταταγούν τις επόμενες ημέρες στο στρατόπεδο Περάματος. Στο πλαίσιο αυτό θα προμηθευτεί 15 παραβάν και θα διαθέσει rapid test που θα χρησιμοποιηθούν κατά την προσέλευση των στρατευσίμων.
Εξοπλίζει τις νέες μονάδες Covid-19 η Περιφέρεια Ηπείρου Εξοπλίζει τις νέες μονάδες Covid-19 η Περιφέρεια Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.