https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Μόλις το 1% του συνόλου των επισκεπτών σε μουσείο της Ελλάδας αντιστοιχεί στην Ήπειρο

Μόλις το 1% του συνόλου των επισκεπτών σε μουσείο της Ελλάδας αντιστοιχεί στην ΉπειροΜόλις το 1% του συνόλου των επισκεπτών σε μουσείο της Ελλάδας αντιστοιχεί στην Ήπειρο, με βάση τα στοιχεία του 2019, μιας χρονιάς όπου καταγράφηκε ρεκόρ τουριστικών αφίξεων στη χώρα.

Την χρονιά αυτή λοιπόν και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει επεξεργαστεί το ΙΝΣΕΤΕ αυτοί που επισκέφθηκαν τα Μουσεία που λειτουργούν σε όλη την Ήπειρο ανέρχονται μόλις σε 59.056!

Οι επισκέπτες όλων των μουσείων που λειτουργούν στο Νομό Ιωαννίνων φτάνουν στους 35.414, στην Άρτα στις 12.080, στην Πρέβεζα στους 8.570 και στη Θεσπρωτίας μόλις στις 2.992!

Σημειώνεται ότι η Ήπειρος, μεταξύ όλων των περιφερειών της χώρας, βρίσκεται τέταρτη από το τέλος..

Την πρωτιά έχει η Αττική και ακολουθούν η Κρήτη, η Κεντρική Μακεδονία, το Νότιο Αιγαίο, η Στερεά Ελλάδα, η Δυτική Ελλάδα, η Πελοπόννησος, τα Ιόνια Νησιά, η Θεσσαλία.

Αμέσως μετά είναι η Ήπειρος και στις τελευταίες θέσεις η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, το Βόρειο Αιγαίο και στην τελευταία θέση η Δυτική Μακεδονία.
Μόλις το 1% του συνόλου των επισκεπτών σε μουσείο της Ελλάδας αντιστοιχεί στην Ήπειρο Μόλις το 1% του συνόλου των επισκεπτών σε μουσείο της Ελλάδας αντιστοιχεί στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.