https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Χωρίς προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις - Πότε τελειώνουν τα μαθήματα

Χωρίς προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις - Πότε τελειώνουν τα μαθήματαΔεν θα γίνουν φέτος οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Η κα. Κεραμέως ανακοίνωσε, επίσης, την παράταση του σχολικού έτους για τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά έως τις 25 Ιουνίου και για τα γυμνάσια και τα λύκεια έως τις 11 Ιουνίου. Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 14 Ιουνίου για τα γενικά λύκεια και στις 15 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ. Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Μαΐου θα επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές όλων των βαθμίδων.
Αναφερόμενη στα 1.753 θετικά αποτελέσματα που έδωσαν τα self tests για τον κορωνοϊό, η υπουργός Παιδείας είπε ότι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον περιορισμό της διασποράς και συμπλήρωσε ότι οι μαθητές που θα επιστρέψουν στις 10 Μαΐου θα πρέπει να κάνουν και αυτοί δύο τεστ, ακριβώς όπως και τα παιδιά της Γ’ Λυκείου. Η υποχρέωση ισχύει και για τα παιδιά του νηπιαγωγείου.Χωρίς προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις - Πότε τελειώνουν τα μαθήματα Χωρίς προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις - Πότε τελειώνουν τα μαθήματα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 22, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.