Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και δώρα στο Δημοτικό σχολείο της Νέας Σελεύκειας

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και δώρα στο Δημοτικό σχολείο της Νέας Σελεύκειας


Αμέτρητα ήταν τα παιδικά χαμόγελα στο σχολείο μας!
Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, μοίρασε με πολύ αγάπη ,σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τα χριστουγεννιάτικα δωράκια τους!
Ξύλινες μολυβοθήκες με το αρχικό γράμμα του ονόματος του κάθε παιδιού, βιβλίο με χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ημερολόγιο τοίχου και ένα ξύλινο γούρι!
Σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ ΚΥΨΕΛΗ και τα παιδιά του σχολείου, στολίσαμε το κυλικείο και το μεταμορφώσαμε σε ένα σοκολατένιο και λαχταριστό ζαχαρόσπιτο.
Μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά σοκολατούχα ροφήματα νόστιμα σοκολατένια ντόνατς και πολύχρωμα ζαχαρωτά.


Η χαρά και η ικανοποίηση όλων μας ήταν απερίγραπτη!!Τα παιδιά μας το απόλαυσαν και τους αξίζουν πολλά ....γιατί ήταν... "ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ"
Ευχαριστούμε ολόψυχα όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση του συλλόγου μας!!!
Πρώτα από όλα την Διευθύντρια του σχολείου μας για την πολύτιμη στήριξή της.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το ΚΔΑΠ ΚΥΨΕΛΗ για τον υπέροχο στολισμό του κυλικείου μας ,την Δέσποινα (Πιπίνα) Ζεϊμπέκογλου για τα σοκολατούχα ροφήματα, το κατάστημα NANOU DONUTS HOUSE για την ευγενική προσφορά τους και φυσικά όλες εκείνες τις μανούλες , που είναι δίπλα μας και μας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους!!
Δεν τελειώνουμε εδώ για εφέτος ,έπεται και συνέχεια ...
Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και δώρα στο Δημοτικό σχολείο της Νέας Σελεύκειας Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και δώρα στο Δημοτικό σχολείο της Νέας Σελεύκειας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 19, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.