Με ελλείψεις ο Θεσπρωτός υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ Β’ με στόχο τη συνέχιση του νικηφόρου σερί

Με ελλείψεις ο Θεσπρωτός υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ Β’ με στόχο τη συνέχιση του νικηφόρου σερί


Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο εντός έδρας σερί αλλά και να δώσει ουσιαστικό αντίκρισμα στην εκτός έδρας επιτυχία με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Θεσπρωτός θα υποδεχτεί αύριο (Κυριακή 19 Δεκεμβρίου) στις 14.45 στο Δημοτικό Γήπεδο Ηγουμενίτσας τον ΠΑΟΚ Β’ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Πατσέκο, Πούφλης, Βασιλάκης και Ρούσης οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, ενώ τη λίστα των απουσιών συμπληρώνουν οι δύο ‘μόνιμοι’ απόντες Μπίκας και Κολιτσίδας που βρίσκονται σε μετεγχειρητικό στάδιο.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Κίναλης, Ψωμιάδης, Παππάς Δ., Βαταμίδης, Γώγος, Κωνσταντίνου, Λύγκας, Παππάς Ευάγ., Σαραντίδης, Σταυρίδης, Στεργίου, Ντ’ Αλέσιο, Γκανσιέρ, Ρομέρο, Βαλέντε, Μπαλός. Ζιώγας, Ραμίρεζ, Σουμά Αλ Χασάν, Διγκόζης και Ζβι.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον προπονητή της ομάδας ΠΑΟΚ Β’ Πάπλο Γκαρσία.
Με ελλείψεις ο Θεσπρωτός υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ Β’ με στόχο τη συνέχιση του νικηφόρου σερί Με ελλείψεις ο Θεσπρωτός υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ Β’ με στόχο τη συνέχιση του νικηφόρου σερί Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 18, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.