ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ


Αγιασμός πραγματοποιήθηκε χθες στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» από τον Ηγούμενο της Ι.Μ. Γηρομερίου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο, τον Οσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ηγουμενίτσας π. Ελευθέριο Κωνσταντή και τον Αιδεσιμότατο π. Σταύρο Σοκόλη.

Στο χαιρετισμό του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Αντώνης Μπέζας, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, πριν έναν περίπου χρόνο, ήμασταν «λίγοι αλλά εκλεκτοί». Τώρα είμαστε «πολλοί και εκλεκτοί», και είμαστε ενωμένοι, δυνατοί, αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε έναν Δήμο σύγχρονο, ευρωπαϊκό, με ίσες ευκαιρίες για όλους και όχι μόνο για τους ημέτερους, με ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας, ευημερία και ποιότητα ζωής, έναν Δήμο που να αξίζει να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Το εκλογικό μας κέντρο σηματοδοτεί ακριβώς αυτό. Ότι η Ηγουμενίτσα αλλάζει σελίδα και ότι ξεκινάει από εδώ, από το παλιό εμπορικό της κέντρο, ενώνεται με τις άλλες Δημοτικές Ενότητες, το Μαργαρίτι, τα Σύβοτα, την Πέρδικα και τον Παραπόταμο, ορθώνει το ανάστημά της και ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στο μέλλον!

Γι αυτό και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Όχι μόνο γιατί είμαστε πλέον πολλοί αλλά γιατί δεν μας ενώνουν τα συμφέροντα, οι προσωπικές φιλοδοξίες, οι καρέκλες και οι σκοπιμότητες αλλά μόνο το όραμά μας για το Δήμο Ηγουμενίτσας».





ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.