Πρόγραμμα συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» για τη Δημοτική Ενότητα Πέρδικας

Πρόγραμμα συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» για τη Δημοτική Ενότητα Πέρδικας



9 βήματα για το μεγάλο άλμα της Πέρδικας στο μέλλον!
Το πρόγραμμα αυτό έχει προκύψει από τη συνεργασία των υποψηφίων Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Πέρδικας (με αλφαβητική σειρά, Ευδοξίας Γιαννακού, Χριστίνας Ζώη, Κώστα Κατσιμάνη, Αριστείδη Σαφαρίκα και Νίκου Φουσέκη), με τη συμβολή του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου (Δ.Ε. Πέρδικας), Βαγγέλη Μέλλου και την καθοδήγηση του Αντώνη Μπέζα, μετά από διάλογο με τους πολίτες στα πλαίσια των επισκέψεων του Συνδυασμού.
 Βασικό μας μέλημα για την Πέρδικα θα είναι ο έλεγχος της κατασκευής του δικτύου υδροδότησης και αποχέτευσης, η πλήρης αποκατάσταση της παροχής νερού και ο εξορθολογισμός της τιμολογιακής πολιτικής για τους κατοίκους και επαγγελματίες.
 Θα αποκατασταθούν οι βασικοί δρόμοι , θα γίνουν βατοί οι αγροτικοί δρόμοι με τεχνικά έργα, όπου χρειάζεται, και θα δρομολογηθεί νέα χάραξη του οδικού άξονα Καρτέρι-Πέρδικα- Καραβοστάσι.
 Θα δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην καθαριότητα, το φωτισμό, το κυκλοφοριακό, τη σήμανση και τη γενική εικόνα του οικισμού.
 Θα δρομολογηθεί η επέκταση του σχεδίου πόλεως / αναβίωση του ΣΧΟΟΑΠ στο Καραβοστάσι, ώστε οι ιδιοκτήτες των αντίστοιχων οικοπέδων να συμβάλλουν σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου.
 Με συντονισμένες δράσεις προβολής θα προωθήσουμε τον τουρισμό και θα επιδιώξουμε επέκταση της τουριστικής περιόδου.
 Σε συστηματική συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου θα διασφαλίσουμε τους αναγκαίους εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.





Πρόγραμμα συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» για τη Δημοτική Ενότητα Πέρδικας Πρόγραμμα συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» για τη Δημοτική Ενότητα Πέρδικας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.