Ηγουμενίτσα: Μετανάστης καταγράφει το ταξίδι του στην Ιταλία κρυμμένος σε νταλίκα – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Ηγουμενίτσα: Μετανάστης καταγράφει το ταξίδι του στην Ιταλία κρυμμένος σε νταλίκα – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο


Αποκαλυπτικό βίντεο που κατέγραψε Κούρδος μετανάστης, ο οποίος παρέμεινε έναν χρόνο στην Ελλάδα κι έπειτα ταξίδεψε κρυμμένος σε νταλίκα μέχρι την Ιταλία, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1, φαίνεται η πορεία του μετανάστη ο οποίος βρέθηκε κρυμμένος κάτω από τον άξονα ενός φορτηγού.
Συγκεκριμένα, εκείνος κατέγραψε με το κινητό του την στιγμή που βρίσκεται κρυμμένος κάτω από τον άξονα ενός εν κινήσει φορτηγού το οποίο κατευθύνεται στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με προορισμό την Ιταλία.
Λίγες ώρες αργότερα, σε άλλο βίντεο φαίνεται ο ίδιος κρυμμένος κάτω από άλλο φορτηγό να φτάνει στο λιμάνι της Ανκόνα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , ο Ναριμάν έφτασε πριν έναν χρόνο μέσω Έβρου στην χώρα μας, έμεινε στην Αθήνα και πριν από λίγες ημέρες έφτασε στην πλαγιά απέναντι από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας όπου μένουν κρυμμένοι μετανάστες.
Έπειτα από 28 ώρες έφτασε στην Ιταλία και όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε βίντεο βρίσκεται σε τρένο με προορισμό την Γαλλία.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους συνοριοφύλακες οι μεταναστευτικές ροές από Πάτρα και Ηγουμενίτσα παραμένουν αμείωτες.


Ηγουμενίτσα: Μετανάστης καταγράφει το ταξίδι του στην Ιταλία κρυμμένος σε νταλίκα – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο Ηγουμενίτσα: Μετανάστης καταγράφει το ταξίδι του στην Ιταλία κρυμμένος σε νταλίκα – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες