Ευχαριστήριο μήνυμα από πολίτη προς την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας

Ευχαριστήριο μήνυμα από πολίτη προς την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας


21 Ιουλίου στην Ηγουμενίτσα ζητώ βοήθεια στο Αστυνομικό Τμήμα (Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας), δηλώνοντας αδυναμία να εντοπίσω το αμάξι μου και ανησυχία για πιθανή κλοπή. 
Οι αστυνομικοί σε λίγα λεπτά το είχαν εντοπίσει. 
Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να τους ευχαριστήσω για την ανακούφιση που μου χάρισαν. 
Είχα όμως και εγώ σε αυτά τα λίγα λεπτά την ευκαιρία να εντοπίσω και οφείλω να υπογραμμίσω την προθυμία των αστυνομικών χωρίς ίχνος διεκπεραιωτικής βιασύνης, τον υποδειγματικό επαγγελματισμό τους, αλλά κυρίως την ήμερη και συγκροτημένη συμπεριφορά τους στον τρόπο που προσέγγισαν έναν πολίτη και το πρόβλημά του. 
Ιδιαίτερα οφείλω να αναφερθώ στην ευγένεια του Αρχιφύλακα κ. ..., που σε συνεννόηση με τους συναδέλφους του εντόπισε στον παραλιακό άξονα της πόλης το αμάξι μου και με οδήγησε σε αυτό. 
Προφανώς δεν είναι ένα συμπτωματικό περιστατικό. 
Πρόκειται ασφαλώς για πάγια και συνολικά υποδειγματική νοοτροπία και λειτουργία των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος άξια μνείας και επαίνου. 
Τυχερή Ηγουμενίτσα!
Ευχαριστήριο μήνυμα από πολίτη προς την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας Ευχαριστήριο μήνυμα από πολίτη προς την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.