ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»


Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια λειτουργίας του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας και το οποίο αναμένεται να αποτελέσει το επίκεντρο του προεκλογικού αγώνα έως τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 
Τον καθιερωμένο αγιασμό ετέλεσαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Γηρομερίου Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Ντελής, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της πόλης μας Πατέρας Ελευθέριος Κωνσταντής, επικουρούμενοι από τους ιερείς και διακόνους του Ναού, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, να τελέσουν την θρησκευτική τελετή. Για εμάς η ουσιαστική συνεργασία με τους επίσημους θρησκευτικούς και εκκλησιαστικούς θεσμούς, αποτελεί βασικό στοιχείο του προγράμματός μας, για την υλοποίηση κοινών δράσεων στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής και του θρησκευτικού τουρισμού.


Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους συγκεντρωμένους ο επικεφαλής του Συνδυασμού Παναγιώτης Νταής, αναφέρθηκε στην ανάγκη να επικρατήσει ένα ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου, χωρίς προσωπικές και κομματικές αντιπαραθέσεις, οι οποίες δεν πρέπει να έχουν θέση στην αυτοδιοίκηση. 
Ανέλυσε τον προγραμματισμό των δράσεων του Συνδυασμού για το επόμενο διάστημα, αναλύοντας το περίγραμμα και το περιεχόμενο των περιοδειών και επισκέψεων και επικεντρώθηκε στην ανάγκη σύγκρισης των προγραμμάτων των υποψηφίων συνδυασμών, γιατί αυτό αποτελεί το πλέον ασφαλές κριτήριο για την τελική απόφαση των ψηφοφόρων.


Ακολούθησε περιοδεία των υποψηφίων του Συνδυασμού στο εμπορικό κέντρο (πεζόδρομος, Πλατεία Δημαρχείου, οδός Κύπρου, παραλιακή λεωφόρος Εθνικής Αντίστασης) όπου διανεμήθηκε το φυλλάδιο με το πρόγραμμα του Συνδυασμού, το οποίο φυσικά περιγράφεται με λεπτομέρεια στην ιστοσελίδα του Συνδυασμού (www.symmaxia-igoumenitsa.gr). 
Επισημαίνεται τέλος, ότι για το Συνδυασμό μας η ανάπτυξη, μέσω έργων και δράσεων ανάπλασης, των περιοχών αυτών, σε συνεργασία με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.