ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στην ιστοσελίδα www.symmaxia-igoumenitsa.gr μπορείτε να βρείτε το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης». Ένα πρόγραμμα που εκπονήθηκε με τη συνεργασία ειδικών επιστημόνων από πολλούς κλάδους και αποτέλεσε αντικείμενο συστηματικής διαβούλευσης με τοπικούς συλλογικούς φορείς, καθώς και με απλούς πολίτες.
Το πρόγραμμά μας διαρθρώνεται σε έξι τομείς: Ανάπτυξη – Κοινωνική Πολιτική – Προστασία και Ανάδειξη Περιβαλλοντικών Πόρων – Πολιτισμός και Αθλητισμός – Μοντέλο Διοίκησης Δήμου – Αναδιοργάνωση Δ.Ε.Υ.Α.Η. Εξειδικεύεται στις πέντε Δημοτικές Ενότητες (Μαργαρίτι, Πέρδικα, Σύβοτα – Πλαταριά, Παραπόταμος και Ηγουμενίτσα). Περιλαμβάνει τα έργα και τις δράσεις προτεραιότητας σε κάθε Κοινότητα του Δήμου. Τέλος, αναφέρονται οι πηγές και το προγράμματα χρηματοδότησης για τα προτεινόμενα έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες.
Είναι ένα πρόγραμμα σαφές, μελετημένο και απολύτως ρεαλιστικό. Σύνοψη του προγράμματος υπάρχει στο καλαίσθητο φυλλάδιο που από σήμερα θα συνοδεύει τις περιοδείες και επισκέψεις των στελεχών του Συνδυασμού, προκειμένου το μήνυμά μας να φθάσει σε όλα τα χωριά του Δήμου.
Σας καλούμε να μελετήσετε το πρόγραμμά μας, να το αξιολογήσετε να το κρίνετε και να το συγκρίνετε με τα αντίστοιχα προγράμματα των ανθυποψηφίων συνδυασμών. Είμαστε σίγουροι ότι θα καταλάβετε την υπεροχή του προγράμματός μας, γιατί έχει εκπονηθεί από ανθρώπους με γνώση, εξειδίκευση και εμπειρία, αλλά κυρίως έχει καταρτιστεί στην λεπτομέρειά του, μέσα από ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με την τοπική κοινωνία.
Γνωρίζουμε, θέλουμε, μπορούμε. Με αυτό το τρίπτυχο και με τη δική σας υποστήριξη από τις αρχές του νέου έτους θα κληθούμε να το εφαρμόσουμε ως η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.