Θ. Ντάνης: Με δεσμεύσεις να αλλάξει το Δήμο Σουλίου

Θ. Ντάνης: Με δεσμεύσεις να αλλάξει το Δήμο Σουλίου


Με επίσκεψη στο Γαρδίκι και το Σκάνδαλο ξεκίνησε το πρόγραμμα περιοδειών του Συνδυασμού «ΝΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Ντάνη.

Ο κ. Ντάνης συνοδευόμενος από υποψηφίους -κεντρικούς και τοπικούς- συμβούλους συζήτησε με τους κατοίκους για τις ανάγκες, τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές των περιοχών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τις περιοδείες μου από τα χωριά αυτά και θέλω να ξέρετε ότι σήμερα δεν ήρθα εδώ για υποσχέσεις, αλλά για να σας ακούσω και να συζητήσουμε».

Στα γεμάτα από κόσμο μέρη που επισκέφθηκε ο κ. Ντάνης και οι συνεργάτες του, οι κάτοικοί ανέφεραν ότι έχουν κουραστεί από τα μεγάλα λόγια, όταν ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να απολαμβάνουν βασικές ποιοτικές υπηρεσίες όπως στην καθαριότητα και στον φωτισμό.

«Με γνωρίζετε καλά. Και γνωρίζω και εγώ τι αντιμετωπίζετε. Ως γιατρός ξέρετε, ότι έχω μάθει να προσφέρω και να δίνω λύσεις. Έχω μαζί μου υποψήφιους τοπικούς συμβούλους που εκτός από τη γνώση της περιοχής, έχουν και τη δυνατή θέληση να γυρίσουμε σελίδα. Όλοι μαζί θα τη γυρίσουμε τη σελίδα. Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε και είναι κρίσιμο να έχουμε τη στήριξή σας. Όμως η πιο σημαντική μέρα ξεκινά μετά. Και για τα επόμενα 5 χρόνια θέλω να γίνουμε ένα μεγάλο ‘εμείς’ για να αλλάξουμε, επιτέλους τον τόπο μας».

Φεύγοντας ο κ. Ντάνης και οι υποψήφιες και υποψήφιοι του Συνδυασμού, δέχθηκαν τις θερμές ευχές των κατοίκων για τη συνέχεια του αγώνα τους και ζήτησαν από όλους να ότι η παρουσία τους στα χωριά του Δήμου θα έχει την ίδια συχνότητα και μετά τις εκλογές.

«Εμείς θα είμαστε εδώ και εσείς θα είστε μαζί μας τα επόμενα πέντε χρόνια η ψυχη του Δημαρχείου » αποκρίθηκε ο κ. Ντάνης, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.
Θ. Ντάνης: Με δεσμεύσεις να αλλάξει το Δήμο Σουλίου Θ. Ντάνης: Με δεσμεύσεις να αλλάξει το Δήμο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.