Συνάντηση - πάρτι νεολαίας του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ»

Συνάντηση - πάρτι νεολαίας του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ»

Συνάντηση - πάρτι νεολαίας πραγματοποίησε το Σάββατο 30/9 ο Συνδυασμός «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» στην κατάμεστη αίθουσα του καφέ- μπάρ NV στην Ηγουμενίτσα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Αντώνης Μπέζας, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Όταν πριν ένα περίπου χρόνο κάποιοι φίλοι ξεκινήσαμε αυτή την όμορφη διαδρομή, μας έλεγαν ότι δεν πρόκειται να φτιάξουμε Συνδυασμό. Όταν φτιάξαμε Συνδυασμό, και μάλιστα πολύ καλό, μας είπαν ότι ο Συνδυασμός μας είναι άχρηστος και ότι δεν μπορεί να πάρει τις εκλογές γιατί αποτελείται κυρίως από νέους και οι νέοι δεν ξέρουν να κάνουν εκλογές.

Το ότι έχουμε όμως νέους ηλικιακά και άφθαρτους πολιτικά, δε σημαίνει ότι αυτοί είναι άνθρωποι άγνωστοι ή μη αναγνωρίσιμοι. Ο καθένας τους, είτε έχει μια επαγγελματική καταξίωση ετών, είτε είναι γνωστός από κοινωνικές, εθελοντικές ή άλλες του δραστηριότητες. Οι νέοι, που είναι ένα μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος ψηφίζουν με δικά τους κριτήρια και προσεγγίζονται με διαφορετικό τρόπο. Γι’ αυτό θα δείτε ότι οι νέοι υποψήφιοι θα υπερψηφιστούν. Οι νέοι θα μας φέρουν τη νίκη και η νίκη αυτή δεν θα είναι μόνο δική τους, θα είναι και νίκη των γονιών τους, θα είναι νίκη ολόκληρης της Ηγουμενίτσας!

Αλλά γιατί έρχονται, φίλες και φίλοι οι νέοι μαζί μας;

Έρχονται, πρώτα απ’ όλα γιατί θέλουν να ζουν σε ένα Δήμο που θα βρίσκουν δουλειές, που θα μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμά τους και αυτά που έχουν σπουδάσει.

Έρχονται μαζί μας γιατί θέλουν να ζουν σε ένα Δήμο που θα τους προσφέρει ποιότητα ζωής, με πολιτιστικές εκδηλώσεις, με επαρκείς υπηρεσίες υγείας, με πράσινο, με αθλητικές υποδομές, με ηλεκτρονικές υπηρεσίες, με καθαριότητα και οργανωμένο οδικό δίκτυο.

Έρχονται μαζί μας γιατί θέλουν να ζουν σε ένα Δήμο που θα είναι κοσμοπολίτικος και εξωστρεφής, θα τους προσφέρει ευκαιρίες για διασκέδαση και αναψυχή και τη δυνατότητα να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Γι αυτό, θα στηρίξουμε τον τουρισμό, θα ανοίξουμε το Λιμάνι στην τοπική κοινωνία και θα ξαναφέρουμε το Πανεπιστήμιο στην Ηγουμενίτσα!

Όλα αυτά, μόνο εμείς μπορούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα. Εμείς που έχουμε δίπλα μας νέους και άφθαρτους αλλά και όλους εσάς που αισθάνεστε νέοι και ξέρετε να ακούτε τη φωνή τους».



Συνάντηση - πάρτι νεολαίας του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» Συνάντηση - πάρτι νεολαίας του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.