Αστυνομικοί στην Ηγουμενίτσα: “Όχι στη βία, Όχι άλλο αίμα”

Αστυνομικοί στην Ηγουμενίτσα: “Όχι στη βία, Όχι άλλο αίμα”


Αστυνομικοί στην πόλη της Ηγουμενίτσας προχώρησαν σε σιωπηρή διαμαρτυρία μπροστά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, ζητώντας να παρθούν γενναίες αποφάσεις από την πολιτεία για να σταματήσει το κοινωνικό φαινόμενο της ομαδικής βίας.

Οι αστυνομικοί, εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους προς τον 31χρονο συνάδελφό τους που δίνει μάχη για την ζωή του, ενώ τόνισαν ότι πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου ενώνοντας τις φωνές τους με τους συναδέλφους τους σε όλη την Ελλάδα.



Στον χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης βρέθηκε και ο νέος μητροπολίτης Παραμυθίας Φιλιατών Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Σεραπίων, ο οποίος είχε σύντομη συνάντηση με τη διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας και εξέφρασε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση του συναδέλφου του,ς αλλά και προς τους αστυνομικούς για το δύσκολο έργο που επιτελούν.




Αστυνομικοί στην Ηγουμενίτσα: “Όχι στη βία, Όχι άλλο αίμα” Αστυνομικοί στην Ηγουμενίτσα: “Όχι στη βία, Όχι άλλο αίμα” Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 12, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.