Παρά τις αντιδράσεις τέλος η πρωινή πτήση για τη θερινή περίοδο

Παρά τις αντιδράσεις τέλος η πρωινή πτήση για τη θερινή περίοδο


Παρά τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν το προηγούμενο διάστημα από φορείς της περιοχής η πρωινή πτήση της Aegean από την Αθήνα στα Γιάννινα παίρνει τέλος από την 1η Ιουνίου και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Η αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της διαθέτει εισιτήρια για την συγκεκριμένη γραμμή μόνο για την μεσημεριανή και την βραδινή πτήση κάτι που δείχνει ότι οι αποφάσεις της ήταν εξ αρχής οριστικές και δεν αλλάζουν παρά τις διαμαρτυρίες.

Γίνεται σαφές πως η πρωινή πτήση αφαιρείται από το πρόγραμμα για το συγκεκριμένο διάστημα προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας και κυρίως νησιωτικούς.

Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι μετά το τέλος Οκτωβρίου η εταιρεία επαναφέρει την πρωινή πτήση καθώς σήμερα έχει διαθέσιμα εισιτήρια και δίνει την δυνατότητα να κλείσουν όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν προς τα Γιάννινα.

Αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα καθώς δείχνει ότι έχοντας το απόλυτο μονοπώλιο στη γραμμή μπορεί να προγραμματίζει όποτε βολεύει την ίδια τις πτήσεις και όχι όποτε εξυπηρετούν την περιοχή.

Πηγή epiruspost.gr 
Παρά τις αντιδράσεις τέλος η πρωινή πτήση για τη θερινή περίοδο Παρά τις αντιδράσεις τέλος η πρωινή πτήση για τη θερινή περίοδο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.