ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΗΓ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΗΓ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ


Στόχος τούτου του σχολίου είναι, αφ’ ενός η επικράτηση της νομιμότητας, σε ενέργειες ενός Οργανισμού Κρατικού και αφ’ ετέρου η προστασία εκείνων που βάζουν τις υπογραφές τους, πολλές φορές … αδόκιμα.
 
Για αρκετούς μήνες ήταν σε εκκρεμότητα δημόσιος διαγωνισμός για την καθαριότητα των χώρων ευθύνης ΟΛΗΓ.
 
Όλο αυτό το διάστημα οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν στα συρτάρια τους τις κλειστές προσφορές τριών ενδιαφερομένων.
 
Η προκήρυξη προέβλεπε, με ποινή ακύρωσης του διαγωνισμού, προθεσμία 120 ημερών αποπεράτωσης των διαδικασιών.
 
Παρ’ όλα αυτά, σιωπηρά και ανεξέλεγκτα, άφησαν να εκπνεύσει η προθεσμία, δίχως να δώσουν οι υπεύθυνοι τις απαραίτητες εξηγήσεις.
 
Βέβαια οι προσφορές είχαν ανοιχτεί προ μηνός και είχαν γίνει διαπραγματεύσεις, άτυπα όμως.
 
Ως που ήρθε, έστω και εκπρόθεσμα, η ημέρα συνεδρίασης για τον τυπικό αυτό σκοπό, με σύμφωνη γνώμη και των τριών ενδιαφερομένων, για τη δέσμευση της μειοδοσίας.
 
Έλα, όμως, που σύμφωνα και με καταγγελίες συμμετεχόντων και μη, καθώς και μελών του Δ.Σ. αποφασίστηκε με «προφάσεις εν αμαρτίες» η ακύρωση του διαγωνισμού, παρά το γεγονός ότι είχαν συμφωνήσει όλοι οι συμμετέχοντες το αντίθετο!
 
Οι «κακές γλώσσες» λένε πολλά.
 
Ήδη προεξοφλούν στήσιμο νέου διαγωνισμού, στα πρότυπα εκείνου για τη φύλαξη των χώρων (SECURITY) απόλυτα φωτογραφικού, άνωθεν συντεταγμένου και με τον γνωστό «υπάλληλο πολιτικό» ως ενδιάμεσο εντολέα.
 
Μάλιστα, προκειμένου να «διώξουν» από τον χώρο τον εν ενεργεία και τώρα εργολάβο, ντόπιο, παρακαλώ, αναστέλλοντας του την προβλεπόμενη παράταση (μέχρις νέου διαγωνισμού) με … «πρόχειρο»!!!
 
Με δεδομένο το γεγονός της αποκομιδής των απορριμμάτων , για το οποίο μάλλον, έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη, χρέος της ηγεσίας του λιμανιού είναι η αυτοπροστασία της.
 
Παράλληλα παρακαλούμε να δοθούν στη δημοσιότητα, όπως το δικαιούται η Κοινωνία, με κάθε λεπτομέρεια και πειστικότητα, οι όποιες εξηγήσεις που θα μπορούσαν να δοθούν.
 
Είναι βέβαιο, πως, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν εγκατασταθεί ο «ύποπτος» εργολάβος, η υπόθεση θα πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.
 
Ας το λάβει υπόψη της σοβαρά η διοίκηση του λιμανιού.
 
Εντός ολίγων ημερών θα επανέλθουμε με νεώτερα στοιχεία, για τους ίδιους λόγους που αναφέρουμε στην αρχή του παρόντος σχολίου.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΗΓ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΗΓ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.