Στις 27 Νοεμβρίου θα πληρωθούν οι ένστολοι τα αναδρομικά τους

Στις 27 Νοεμβρίου θα πληρωθούν οι ένστολοι τα αναδρομικά τους
 

Στις 27 Νοεμβρίου, μαζί με τον αναπροσαρμοσμένο μισθό του Δεκεμβρίου, θα λάβουν τα αναδρομικά Ιουλίου- Νοεμβρίου 2014 οι εν ενεργεία στρατιωτικοί και υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας ενώ για τους συνταξιούχους η καταβολή θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου με τη σύνταξη του Ιανουαρίου.

Τα αναδρομικά θα είναι «ψαλιδισμένα» λόγω του συνυπολογισμού των κρατήσεων ενώ όπως προκύπτει από την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα που δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ η καταβολή των αναδρομικών της περιόδου Αύγουστος 2012- Ιούνιος 2014, θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο ως εξής:

Αν οι δικαιούμενες συνολικές αναδρομικές διαφορές αποδοχών τους δεν υπερβαίνουν τα 250 ευρώ, αυτές θα καταβληθούν σε μία δόση, στις 27 Ιανουαρίου 2015. Για τους συνταξιούχους η καταβολή θα γίνει με τη σύνταξη του Φεβρουαρίου.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.