Δικάζεται την Παρασκευή για επίθεση αδέσποτου σκύλου στην Ηγουμενίτσα σε ανήλικο παιδί

Δικάζεται την Παρασκευή για επίθεση αδέσποτου σκύλου στην Ηγουμενίτσα σε ανήλικο παιδί



Την 21 Νοεμβρίου 2014 ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηγουμενίτσας είναι κατηγορούμενος με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας (κατά τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή) ο Δονάτος Μαρτίνης, για παράβαση των άρθρων 314 παρ. 1α και 315 παρ. 1 β και δ του Ποινικού Κώδικα και του άρθρου 9 παρ. 1 και 2 του Ν. 4039/2012 όπως η παρ.1 αντικαταστάθηκε με το άρθρο 46 παρ.6 του Ν. 4235/2014 και ισχύει.

Η υπόθεση αφορά μήνυση που έχει ασκήσει εναντίον του ο Μ. Ν. για επίθεση αδέσποτου σκύλου στο ανήλικο υιό του Θ. Ν., στην Ηγουμενίτσα στις 31.7.2014.

Με απόφαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας, παρέχει την εντολή και πληρεξουσιότητα στον κ. Ερρίκο Μητσιώνη δικηγόρο του Δήμου Ηγουμενίτσας όπως παρασταθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας κατά τη δικάσιμο της 21/11/2014 ή σε οποιαδήποτε μετά από νόμιμη αναβολή δικάσιμο, για να δηλώσει παράσταση υπεράσπισης του κ. Δονάτου Μαρτίνη με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου, να εξετάσει μάρτυρες, να ασκήσει ένδικα μέσα και να τον υπερασπιστεί γενικότερα στην ποινική υπόθεσή του. 

Δηλαδή του πληρώνουμε τον δικηγόρο εμείς, επειδή αυτός δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.
Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση αλλά τουλάχιστον η 8η.
Τι να πει κανείς.
Δικάζεται την Παρασκευή για επίθεση αδέσποτου σκύλου στην Ηγουμενίτσα σε ανήλικο παιδί Δικάζεται την Παρασκευή για επίθεση αδέσποτου σκύλου στην Ηγουμενίτσα σε ανήλικο παιδί Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.