Επιτυχία σημείωσε το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Β.Δ. Ελλάδος στην Ηγουμενίτσα

Επιτυχία σημείωσε το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Β.Δ. Ελλάδος στην Ηγουμενίτσα


Με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 84 (αγόρια-κορίτσια) ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Β.Δ. Ελλάδος. 
 
 
 
Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Δ' Ένωσης και Αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρης Παππάς και οι Πρόεδροι από Κέρκυρα- Ηγουμενίτσα -Άρτα -Φιλιππιάδα -Γιάννενα κλπ. 
 
Ο Δημήτρης Παππάς συνεχάρη και ευχαρίστησε τους οργανωτές (όμιλος ΤΙΤΆΝΗ Ηγουμενίτσας) κ τον κ. Ζηλη, μέλος του Δ.Σ της Δ' Ένωσης και Γεν. Έφορο για την καλή διοργάνωση των αγώνων, και την άριστη φιλοξενία.
 
 
 
Παράλληλα ευχαρίστησε το Δήμο Φιλιππιάδας που παρείχε δωρεάν Γραφείο στο Δημοτικό Μέγαρο μέχρι σήμερα από 15 και πλέον έτη. 
 
Ακόμη αναφέρθηκε στο Δήμαρχο Καλαντζή Νίκο, πρώην Αθλητή τένις- νυν Βετεράνων, που από την περασμένη εβδομάδα παραχώρησε Νέο Γραφείο σε Δημοτικό κτίριο (Ισόγειο) απέναντι από το Δημαρχείο, αυτόνομο, ώστε να μην εξαρτάται η Δ' Ένωση από το ωράριο του Δήμου. Τέλος αποφασίσθηκε το πρωτάθλημα MASTER να γίνει στην Άρτα και το 1ο Ενωσιακό του 2015 στην Πρέβεζα τον μήνα Μάρτιο.

Επιτυχία σημείωσε το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Β.Δ. Ελλάδος στην Ηγουμενίτσα Επιτυχία σημείωσε το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Β.Δ. Ελλάδος στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.