ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΛΑΣΤΡΟΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΛΑΣΤΡΟΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ


Επιτέλους το Κεντρικό γαλάζιο Επιτελείο, το πήρε το μήνυμα του Θεσπρωτικού λαού και του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Άλκη Λάμπρου και δεν ικανοποίησε την απαίτηση (συγκεκριμένου υποψήφιου) να διεκδικήσει και φέτος την ψήφο του, με τα γνωστά ΓΛΑΣΤΡΟΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, με τα οποία είχε προκαλέσει στο παρελθόν την κοινή γνώμη, αγνοώντας ή αδιαφορώντας τη βούληση της Φιλελεύθερης Παράταξης.
 
Από το σύνολο του Θεσπρωτικού λαού, αναγνωρίζεται πως το φετινό ψηφοδέλτιο, δεν είναι μόνο ισχυρό αλλά ταυτίζεται και με τη θέληση των πολιτών:
 
Με αλφαβητική σειρά.
 
- Ο γιατρός Γιόγιακας Βασίλης, που όλο αυτό το διάστημα, δοκιμάστηκε σκληρά από τις ίντριγκες που του έστησαν τα πιο διεφθαρμένα κυκλώματα.
Έχοντας όμως τη συντριπτική πλειοψηφία του Θεσπρωτικού λαού, βγήκε αλώβητος, καθαρός, ισχυρός και με μια πανηγυρική Δικαστική αθώωση.
Από τη θέση του Νομάρχη πρόσφερε θετικά στον τόπο, κάτι που του το αναγνώρισαν οι Θεσπρωτοί.
Ακόμη και σαν υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, παρά τα αντίθετα τότε συντροφικά μαχαιρώματα, απέδειξε πως έχει στο πλευρό του ένα τεράστιο αριθμό συμπολιτών.
Επίσης σαν γιατρός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια όλων, ανεξαρτήτως χρώματος ή ιδεολογίας.
 
- Ο φαρμακοποιός Νικόλας Κάτσιος, έχει αποδειχθεί ότι παράγει εντυπωσιακά πολιτική, έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία, από την ενασχόλησή του με τα κοινά.
Ενδεικτικό της αναγνώρισής του από τους Θεσπρωτούς είναι και ο αριθμός των 5.500 ψήφων που έλαβε στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές εκλογές ως Περιφερειακός Σύμβουλος.
 
- Ο Αντώνης Μπέζας, χρόνια βουλευτής και Υφυπουργός, ασφαλώς έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, με την οποία θα είναι σε θέση να πείσει ψηφοφόρους, παρά τη φθορά του, που προκάλεσαν τόσο τα πολλά χρόνια της θητείας, όσο και τα πάρα πολλά λάθη του.
 
- Η Ναυπηγός Μηχανολόγος – Μηχανικός Ευτυχία Σκούρα, είναι μια ισχυρή προσωπικότητα, που έχει επιβληθεί στη Θεσπρωτική Κοινωνία, τόσο με το ήθος και τη συμπεριφορά της, όσο και με την προσφορά της στην υπηρεσία.

Είναι βέβαιο πως το ψηφοδέλτιο αυτό έχει ενθουσιάσει τους Φιλελεύθερους Θεσπρωτούς και όχι μόνο.
ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΛΑΣΤΡΟΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΛΑΣΤΡΟΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 09, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.