Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας παρέστη σήμερα 19/06/2015 στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας παρέστη σήμερα 19/06/2015 στην ενημερωτική εκδήλωση  που διοργάνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας σχετικά με την ημερίδα με θέμα:
«Εξαγωγική δραστηριότητα μέσω του Λιμένος Ηγουμενίτσας
- Τοπική Παραγωγή
- Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών την επόμενη δεκαετία».
Ο κ. Γιόγιακας στον χαιρετισμό που απηύθυνε εξήρε την προσπάθεια των υδατοκαλλιεργητών καθώς κατά τη διάρκεια των ετών που δραστηριοποιούνται στο νομό Θεσπρωτίας ανέπτυξαν ιδιαίτερες δυνατότητες βοηθώντας στην ώθηση της τοπικής οικονομίας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, οι Υδατοκαλλιέργειες είναι ο σημαντικότερος  τομέας απασχόλησης στον νομό Θεσπρωτίας καθώς απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζόμενους και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και της σύνδεσής του με την Εγνατία οδό, δίνουν ιδιαίτερη ώθηση στην τοπική οικονομία.
Όπως σημείωσε ο ίδιος, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και η Εγνατία οδός βοηθούν ιδιαίτερα ώστε τα εμπορεύματα να φτάνουν στον προορισμό τους με ασφάλεια και χωρίς χρονικές καθυστερήσεις. 
Δήλωσε επίσης, τη χαρά και την ικανοποίησή του για την προσπάθεια ενημέρωσης των ενδιαφερομένων για τους δυνατούς τρόπους βελτίωσης της ενσωμάτωσης των θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων στις εφοδιαστικές αλυσίδες που διασχίζουν το Ιόνιο και την Αδριατική θάλασσα.
Τόνισε δε, ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τη συνέχεια της προσπάθειας για περεταίρω ανάπτυξη του Τομέα της Υδατοκαλλιέργειας ενός από τους κύριους εξαγωγικούς τομείς της χώρας.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας παρέστη σήμερα 19/06/2015 στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας παρέστη σήμερα 19/06/2015 στην ενημερωτική εκδήλωση  που διοργάνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.