Συνελήφθη 41χρονος για λαθρομεταφορά

Συνελήφθη 41χρονος για λαθρομεταφορά


Συνελήφθη, χθες (22.06.2015) το μεσημέρι στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Β΄ Δελβινακίου και Μαστοροχωρίων, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά τριών μη νόμιμων αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, ο 41χρονος διακινητής εντοπίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και όπως διαπιστώθηκε διευκόλυνε, με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, τη μεταφορά τριών μη νόμιμων αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 32, 34 και 39 ετών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 41χρονος είχε παραλάβει τους μη νόμιμους μετανάστες, από περιοχή κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, με σκοπό να τους μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επίσης, οι τρεις λαθρομετανάστες κατείχαν αλβανικά διαβατήρια τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου ενώ σε βάρος τους επιπρόσθετα εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο καθώς και τα τρία πλαστά διαβατήρια, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 41χρονος για λαθρομεταφορά Συνελήφθη 41χρονος για λαθρομεταφορά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.