Δήμος Ηγουμενίτσας: Θέλει να κάνει "ιδιωτική" παραλία τη Μπέλα Βράκα;

Δήμος Ηγουμενίτσας: Θέλει να κάνει "ιδιωτική" παραλία τη Μπέλα Βράκα;


Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμος Ηγουμενίτσας και η Δημοτική Ενότητα Συβότων, αποφάσισε (;) και έκλεισε με κολονάκια και πέτρες, την πρόσβαση των οχημάτων στη πιο γνωστή παραλία των Συβότων, την Μπέλα Βράκα.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που μας έστειλαν αναγνώστες, όσοι επιχειρούν να πάνε στη παραλία, όπως κάνουν εδώ και δεκαετίες, συναντάνε τον συγκεκριμένο φραγμό.


Αλήθεια με ποιανού απόφαση προχώρησε ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε κάτι τέτοιο;

Η αλήθεια είναι πως ο χωματόδρομος που οδηγεί στη παραλία, είναι σε άθλια κατάσταση, μετά και από τις φετινές κακοκαιρίες.

Αντί όμως ο Δήμος να επισκευάσει τον δρόμο, όπως κάνει κάθε χρόνο, ετσιθελικά αποφάσισε να τον κλείσει, χωρίς καν να μπει στον κόπο να τοποθετήσει την απαραίτητη σήμανση που να ενημερώνει τους επισκέπτες, με αποτέλεσμα, αυτοί, να ταλαιπωρούνται με τα οχήματά τους.


Κάτοικοι της περιοχής, όπως καταγγέλλουν στο Ράδιο Ηγουμενίτσα, αυτό έγινε για να δυσκολευτεί η πρόσβαση στους επισκέπτες στη παραλία και το νησάκι, για να μην ενοχλούν τους πελάτες μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, που τα χρησιμοποιεί σαν να είναι ιδιωτικά.

Τέλος, μπορεί να μας ενημερώσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μήτσης, εάν πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός για την εκμίσθωση των κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού – παραλίας για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων και για θαλάσσια σπορ στη Μπέλα Βράκα και εάν ναι πότε;
Δήμος Ηγουμενίτσας: Θέλει να κάνει "ιδιωτική" παραλία τη Μπέλα Βράκα; Δήμος Ηγουμενίτσας: Θέλει να κάνει "ιδιωτική" παραλία τη Μπέλα Βράκα; Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.