Συνελήφθη 46χρονος για καλλιέργεια 32 δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη 46χρονος για καλλιέργεια 32 δενδρυλλίων κάνναβης
 
 
Συνελήφθη, σήμερα (23.06.2015) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αγνάντων Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή κάνναβης.

Αναλυτικότερα, σήμερα το μεσημέρι, οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του, (18) δενδρύλλια, ύψους από (0,7) έως (1.6) μέτρα.

Επίσης, στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν φύλλα κάνναβης, βάρους (19,5) γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης σε παρακείμενη δασώδη έκταση, φυτεία με δεκατέσσερα (14) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,5 έως 1,5 μέτρα, τα οποία καλλιεργούσε ο 46χρονος.

Από το χώρο της φυτείας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια κάνναβης, ενώ βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν καλλιεργητικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 46χρονος για καλλιέργεια 32 δενδρυλλίων κάνναβης Συνελήφθη 46χρονος για καλλιέργεια 32 δενδρυλλίων κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.