ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ευχαριστήρια επιστολή προς το Σύλλογο "Ρένα Κώτσιου"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Ευχαριστήρια επιστολή προς το Σύλλογο "Ρένα Κώτσιου"


Ο Σύλλογός μας αποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά τη δωρεά υφάσματος αρίστης ποιότητας, προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή κουρτινών στο νεοϊδρυθέν 5° Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας.

Με την ενέργειά σας αυτή ο Σύλλογός σας απέδειξε με έμπρακτο τρόπο για άλλη μια φορά την ανιδιοτελή και αμέριστη συμπαράστασή του στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που όλοι μας βιώνουμε καθώς και την ευαισθησία, που επιδεικνύει, σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδιαίτερα όταν αυτά αφορούν στις συνθήκες διαβίωσης των μαθητών και παιδιών μας.

Από τη μεριά μας θέλουμε να θεωρείτε δεδομένη τη στήριξή μας για την προβολή του έργου του Συλλόγου σας και είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε κάθε είδους μελλοντική συνεργασία μαζί σας. Κλείνοντας, σας απευθύνουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας και τις ευχές για υγεία και επιτυχίες στις κοινωφελείς δραστηριότητές σας.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ευχαριστήρια επιστολή προς το Σύλλογο "Ρένα Κώτσιου" ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ευχαριστήρια επιστολή προς το Σύλλογο "Ρένα Κώτσιου" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.