Θεσπρωτία: Δείτε που μπορείτε να ψηφίσετε για το νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

Θεσπρωτία: Δείτε που μπορείτε να ψηφίσετε για το νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ
 
 
Πραγματοποιήθηκε στις 5,6 και 7 Ιουνίου στην Αθήνα το 10ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ σηματοδοτώντας την επόμενη ημέρα για το Κίνημα και δρομολογώντας τη διαδικασία για την εκλογή του νέου Προέδρου από τη βάση με ανοικτή εκλογική διαδικασία σε όλη την Ελλάδα με συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ .

Το Συνέδριο έδωσε ανοικτή - εντολή – δέσμευση προς τον νέο Πρόεδρο που θα εκλεγεί να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση του Ιδρυτικού Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης στα πλαίσια συγκρότησης του νέου Κεντροαριστερού πόλου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ σε ένα σύγχρονο Ευρωπαικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα .

Οι τρεις υποψήφιοι Πρόεδροι Φώφη Γεννηματά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος μπήκαν στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση της Προεδρίας.

Η εκλογή σύμφωνα με απόφαση του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί με ανοικτό το νέο ηλεκτρονικό μητρώο μελών και η πιστοποίηση των φίλων του ΠΑ.ΣΟ.Κ που δεν είναι γραμμένοι στο μητρώο μελών θα γίνει με βάση τους εκλογικούς καταλόγους του οικείου Δήμου.

Η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2015 ημέρα Κυριακή από τις 9 πμ μέχρι στις 7 μμ. στα παρακάτω εκλογικά κέντρα στις έδρες των τριών Δήμων της Θεσπρωτίας :

α. Στον Δήμο Ηγουμενίτσας στο πνευματικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ του Δήμου , στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο της πόλης. 
β. Στον Δήμο Σουλίου στα γραφεία του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς (Φ.Ο.Π ) στην κεντρική οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή της πόλης της Παραμυθιάς και 
γ. Στον Δήμο Φιλιατών στα γραφεία της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην ανω πλατεία της πόλης των Φιλιατών.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ να συμμετάσχουν στην κορυφαία αυτή εκλογική διαδικασία του Κινήματος .
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΗΣ Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ
Θεσπρωτία: Δείτε που μπορείτε να ψηφίσετε για το νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτία: Δείτε που μπορείτε να ψηφίσετε για το νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες