Μονομερής ενημέρωση από εφημερίδες της Θεσπρωτίας

Μονομερής ενημέρωση από εφημερίδες της Θεσπρωτίας
 

Μόνο ενημερωτικές, ανεξάρτητες , και έγκυρες δεν μπορούν να θεωρηθούν διάφορες πρόσφατες εφημερίδες που εξυπηρετούν την τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας και του νομού γενικότερα.

Εφημερίδες οι οποίες προκειμένου να μην χάσουν ούτε λεπτό από τους ΟΤΑ, περιφέρειες ΟΛΗΓ και ούτω καθεξής, προσχωρούν στην δημοσίευση δυσφημιστικών άρθρων , εκτελώντας έτσι εντολές για την διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

Δεν τους κατηγορούμε όμως… είναι λογικό αυτό που συμβαίνει… Γιατί είναι λογικό θα αναρωτιέστε? Γιατί πολύ απλά έτσι είχαν μάθει όλα αυτά τα χρόνια.. σε μία ενημέρωση μονομερή, ελλιπής η οποία εξυπηρετούσε κάθε φορά συγκεκριμένα συμφέροντα.

Είχαν μάθει σε μια συγκεκριμένη πλύση εγκεφάλου στους αναγνώστες τους… μια πλύση την οποία αποκαλούσαν δημοσιογραφία…

Για την εξυπηρέτηση ποιανού δεν μας είπαν… σίγουρα όμως όχι του πολίτη..

Τους κακοφαίνεται ότι πλέον υπάρχουν αξιόλογα ενημερωτικά μέσα μέσω του διαδικτύου τα οποία δεν εξυπηρετούν κανέναν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η άμεση και αμερόληπτη ενημέρωση του πολίτη… Με κόστος χαμηλό και με κέρδος ακόμα χαμηλότερο…

Τους χαλάει που ο δήμος η περιφέρεια η οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός στηρίζουν, έρχεται αντιμέτωπος με την αγανάκτηση του κόσμου και είναι αναγκασμένοι να απαντούν σε δημοσιεύματα που θίγουν καίρια και σύνθετα ζητήματα της κοινωνίας.

Μάλλον έχουν ξεχάσει αυτές οι έγκυρες , ενημερωτικές και αμερόληπτες εφημερίδες σε ποια εποχή ζούμε..

Κάποιος να τους ενημερώσει ότι αυτή είναι η εποχή της τεχνολογίας χωρίς λογοκρισία. Λέγεται έτος 2015… και όχι Μεσαίωνας…

Αφορμή για τα παραπάνω ένα δημοσίευμα σε «Εφημερίδα» σχετικά με άρθρο που ασχολήθηκαν τα Media του διαδικτύου για το οποίο η έρευνα δεν έχει τελειώσει ακόμα και για το οποίο θα ενημερωθείτε σύντομα.

Εφημερίδα η οποία κρίνει τους σαιεντολόγους..συγνώμη ιστολόγους ήθελα να πω και η οποία δίνει μάλιστα και μαθήματα δημοσιογραφίας.

Τι να κάνουμε κύριοι… Το πλήρωμα του χρόνου θα ερχόταν κάποια στιγμή και για εσάς.. Μην σας χαλάει όμως… έτσι είναι η ζωή..

Είπαμε…το γρήγορο περπάτημα και το τραγούδι σε κάποιους ανθρώπους μόνο καλό δεν κάνει. 


892: Συνυπογράφουμε το συγκεκριμένο άρθρο του Φιλικού site e-igoumenitsa.gr, με το οποίο, μόνο δεν τυχαίνει, να έχουμε και κοινούς αναγνώστες, εσάς τους αγανακτισμένους πολίτες, που δεν έχετε άλλο τρόπο για να βρείτε το δίκιο σας, παρά να καταφύγετε στα τοπικά ΜΜΕ, επώνυμα και "ανώνυμα", που τολμάνε να υψώσουν το ανάστημά τους, και να δημοσιεύουν (μετά από έρευνα κ. Μάστορα και όχι μετά από 15 πληρωμένες ανακοινώσεις και χίλια (1.000) βιβλία - ξέρεις εσύ - , με ρεπορτάζ και με στοιχεία, χρυσά, όχι χαλκευμένα).

Εμείς σαν μπλοκ θα επανέρθουμε σε επόμενη ανάρτηση, για να καταλάβουν όλοι ποιος μιλάει για ποιόν...

Μην το ξεχάσουμε, κ. πρόεδρε της ΔΕΥΑΗ, πραγματοποιήθηκε σήμερα 15/06/2015 κανένας αιφνίδιος ή μη έλεγχος στον βιολογικό της Ηγουμενίτσας;
Μην απαντάτε σε εμάς και σας μαλώσει ο "αδέκαστος", απαντήστε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο...
Μονομερής ενημέρωση από εφημερίδες της Θεσπρωτίας Μονομερής ενημέρωση από εφημερίδες της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.