Σοκ από την αυτοκτονία αστυνομικού την ώρα που χόρευε σε νυχτερινό κέντρο

Σοκ από την αυτοκτονία αστυνομικού την ώρα που χόρευε σε νυχτερινό κέντρο
 
 
Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και στην κοινωνία της Άρτας απ' όπου κατάγονταν η αυτοκτονία 28χρονου αστυνομικού σε καφετέρια, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο ειδικός φρουρός είχε μεταβεί με φίλους και συγγενείς σε καφέ-μπαρ στην περιοχή του Μενιδίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου στις 5 το πρωί, ο ειδικός φρουρός ζήτησε να ακούσει το αγαπημένο του τραγούδι. Σηκώθηκε να χορέψει στην πίστα, όταν ξαφνικά έβγαλε ένα πιστόλι, το έστρεψε προς το μέρος του και πάτησε τη σκανδάλη.

Θαμώνες του μαγαζιού αναφέρουν ότι είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 28χρονο αστυνομικό στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ο οποίος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, βυθίζοντας στο πένθος την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγές αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας ήταν αρραβωνιασμένος και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του. Συγκεκριμένα είχε χωρίσει πριν από λίγες ημέρες με την αγαπημένη του και η διάλυση του δεσμού τον είχε καταβάλει συναισθηματικά.

Καταγόταν από την Άρτα και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ, στην περιοχή Δυτικής Αττικής.

Τον τελευταίο καιρό όπως αναφέρουν συνάδελφοί του έδειχνε έντονα προβληματισμένος.
Σοκ από την αυτοκτονία αστυνομικού την ώρα που χόρευε σε νυχτερινό κέντρο  Σοκ από την αυτοκτονία αστυνομικού την ώρα που χόρευε σε νυχτερινό κέντρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.