ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας – ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του Νομού μας ότι έχει ξεκινήσει δυναμικά η λειτουργία :

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ

και καταστήματος ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Σύμφωνα με την νομοθεσία, όλες οι κτηνοτροφικές μονάδες πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν Κτηνίατρο Παραγωγικών Ζώων, στο Τμήμα Κτηνιατρικής στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας. Η δήλωση αυτή πρέπει να γίνει άμεσα.

Ο Α.Σ. Θεσπρωτίας έχοντας γνώση των προβλημάτων και της μεγάλης ανάγκης των κτηνοτρόφων της περιοχής μας για μια ολοκληρωμένη κτηνιατρική φροντίδα, δημιούργησε τις παραπάνω υπηρεσίες προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου μέσα από σωστές και σύγχρονες τεχνικές πρόληψης, διάγνωσης τόσο για την θεραπεία των ασθενειών όσο και για θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η νέα Κτηνιατρική Υπηρεσία μπορεί να παρέμβει σε κάθε θέμα υγείας των παραγωγικών ζώων, (ασθένειες, αναπαραγωγή, σιτηρέσια, σταβλικές εγκαταστάσεις, εμβολιασμούς κ.α.) και είναι σε θέση να εκτελέσει κάθε σχετική ανάλυση.

Όλα τα φάρμακα διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές και είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.


ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.