ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ: ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ; ΝΑ ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΜΕ … ΕΛΙΚΟΠΕΤΡΟ;

ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ: 
ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ; 
ΝΑ ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΜΕ … ΕΛΙΚΟΠΕΤΡΟ;


Ο υπερπατριώτης Πάνος Καμμένος.
Ο Αντιμνημονιακός Ανεξάρτητος Έλληνας.
Ο Κομπλεξικός δούλος της εξουσίας.
Ο Επιδειξίας της δύναμης ενάντια στον πτωχευμένο Έλληνα οικογενειάρχη.
Κατά τ’ άλλα εγκαλεί συναδέλφους του πολιτικούς, πως εκείνοι ευθύνονται για τη μνημονιακή εξαθλίωση της Πατρίδας.
Ε, λοιπόν, για να πείσει τον εαυτό του ότι ασκεί εξουσία, μετακινήθηκε από την Αθήνα, με ατομικό Κυβερνητικό αεροπλάνο.
Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.
Γιατί το ατομικό υπουργικό αεροπλάνο, που μετέφερε τον άθλιο Υπουργό της Άμυνας της Πατρίδας από την Αθήνα, στα Γιάννενα (που να τον αγγίξουν αυτόν τα παπούτσια τα πάνινα), είκοσι λεπτά, πριν από το τακτικό δρομολόγιο της περιοχής, συνοδεύονταν από … δύο στρατιωτικά ελικόπτερα!
Τέτοια αθλιότητα, δεν έκαναν ούτε οι δικτάτορες Αφρικανικών Χωρών των προηγούμενων αιώνων.
Ήρθε, λέει να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση, την οποία στηρίζει, προκειμένου να ενταφιάσει τη Χώρα με το τρίτο και θανατηφόρο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, στις γιορτές Σουλίου.
Εκεί που οι Πανέλληνες τιμούν τη θυσία των πατριωτών Σουλιωτών, υπερασπιζόμενοι τα ιερά βουνά τους, όταν ακόμη δεν τους είχε απομείνει ούτε ένα βόλι, αφού είχαν εξαντλήσει, ακόμη και τα οικογενειακά τους σκεύη.
Ήρθε ο βαρύγδουπος χοντρός, για να απειλήσει τους Ευρωπαίους δανειστές, πως θα το κάνει «κούγκι» σε βάρος τους, γιατί, λέει πως μόνο εκείνοι ευθύνονται, για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.
Ενώ εκείνος, ο υπερπατριώτης ΡΟΜΠΕΝ των φτωχών, νοιάζεται για το εισόδημα και τη ζωή των συμπατριωτών του.
Άραγε, έχει το πολιτικό (sic) ανάστημα να φτάσει στην άκρη του Ζαλόγγου και να βουτήξει, σαν τις άλλες Ελληνίδες ηρωίδες πατριώτισσες, για να απαλλαγεί από τις «τύψεις» της … συνείδησής του (λες και θα μπορούσε να έχει);
Γιατί αν αναλογιστεί ότι το «ταξίδι» του στην Ήπειρο, για να προσκυνήσει (;) τα ματωβαμμένα ιερά βράχια του Σουλίου, κόστισε, τόσο χρήμα, όσο θα έφθανε να λειτουργήσει μια στρατιωτική μονάδα στα σύνορα της παραμεθορίου, για κάμποσους μήνες, πιθανόν να τολμήσει να απαλλάξει τους Έλληνες από τη ΝΤΡΟΠΗ που τους προκάλεσε, με την «πτώση» του στο Ζάλογγο.
Γιατί, αν αναλογιστεί, πως με τη δαπάνη της επίδειξής του, θα μπορούσαν να επιδοτηθούν δεκάδες άνεργες οικογένειες της μαρτυρικής Ηπείρου, θα έβρισκε το θάρρος να ζητήσει από κάποιους Ηπειρώτες Αξιωματικούς ή απλούς φαντάρους, να τον γκρεμίσουν κλοτσηδόν από το Ζάλογγο, για να τον θυμούνται οι επόμενες γενεές.
Ασφαλώς και τον Πάνο Καμμένο, δεν τον διακρίνει ούτε φυσικός ανδρισμός, ούτε πολιτικό σθένος.
Για τον λόγο αυτό, ας αναλογιστεί ο Ηπειρώτης Αλέξης Τσίπρας, ο πρώτος αριστερός Πρωθυπουργός της Χώρας, τις δικές του ευθύνες για το προκλητικό αυτό ατόπημα του συγκυβερνήτη του Υπουργού.
Σε διαφορετική περίπτωση, ας ετοιμαστεί να λουστεί την Εθνική απαξία όλων των Ελλήνων.
ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ: ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ; ΝΑ ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΜΕ … ΕΛΙΚΟΠΕΤΡΟ; ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ:  ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ;  ΝΑ ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΜΕ … ΕΛΙΚΟΠΕΤΡΟ; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.