Σε σύναξη Σαμαρικών ο Βασίλης Γιόγιακας

Σε σύναξη Σαμαρικών ο Βασίλης Γιόγιακας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Απόγευμα Τετάρτης και το σπίτι του Μάκη Γιακουμάτου στο Κολωνάκι άνοιξε τις. πόρτες του για να υποδεχθεί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σε ένα «γεύμα φιλίας και ενδυνάμωσης» όπως είπαν οι συνδαιτημόνες που παραβρέθηκαν εκεί.
Στο σπίτι του βρέθηκαν οι Γιάννης Βρούτσης, Γιάννης Πλακιωτάκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Νίκη Κεραμέως, Βασίλης Γιόγιακας, Στέφανος Γκίκας, Βασίλης Οικονόμου, Σίμος Κεδίκογλου, Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιώργος Μίχαλος, Γιάννης Ανδριανός, Μάνος Κόνσολας, Μαρία Αντωνίου, Τιμολέων Κοψαχείλης, Θανάσης Δαβάκης, Απόστολος Βεζυρόπουλος.

Η συζήτηση κυμάνθηκε γύρω από τις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης και η αλήθεια είναι ότι οι παρευρισκόμενοι "χωρίστηκαν" σε δύο στρατόπεδα, σε αυτούς που λέγανε ότι θα γίνει συμφωνία και ότι όλα αυτά που κάνει ο Τσίπρας είναι για εσωτερική κατανάλωση και σε αυτούς που ήταν πεπεισμένοι ότι ο Τσίπρας έχει επιλέξει την ρήξη με τους εταίρους. 
 
Το πραγματικό μενού, για πολλούς, ήταν τα κρεατικά εδέσματα που είχε ο μπουφές και οι πλούσιες σαλάτες και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες. 
 
Τα τραπέζια χωρίστηκαν καταλλήλως. 
 
Οι νέοι βουλευτές είχαν το δικό τους, οι πρώην υπουργοί το δικό τους. 
 
Η παρέα τόνισε ότι πρέπει να στοιχηθεί σύσσωμη η Κ.Ο δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, ενώ οι περισσότεροι σχολίασαν αρνητικά και τις κινήσεις από τους δελφίνους.
Σε σύναξη Σαμαρικών ο Βασίλης Γιόγιακας Σε σύναξη Σαμαρικών ο Βασίλης Γιόγιακας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.