Συνελήφθησαν τρεις Καναδοί, μέλη των Hells Angels για βαριά σωματική βλάβη σε 41χρονο ο οποίος χαροπαλεύει

Συνελήφθησαν τρεις Καναδοί, μέλη των Hells Angels για βαριά σωματική βλάβη σε 41χρονο ο οποίος χαροπαλεύει


Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (07.06.2015) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας , τρεις υπήκοοι Καναδά 29, 34 και 35 ετών για τα - κατά περίπτωση – αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης και της συνέργειας σε βαριά σωματική βλάβη, σε βάρος 41χρονου ημεδαπού.

Οι τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσας είναι μέλη των Hells Angels και είχαν αποχωρήσει από την παγκόσμια συγκέντρωσή τους στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας, λίγο πριν τη σύλληψη τους, στην περιοχή Γουβιά Κέρκυρας, διαπληκτίστηκαν - αρχικά λεκτικά - με τον 41χρονο ημεδαπό, ενώ στη συνέχεια ο 34χρονος, από τους αλλοδαπούς, τον χτύπησε με τα χέρια, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του 41χρονου στο κεφάλι. 
Ο άτυχος 41χρονος Κερκυραίος έκανε το λάθος να ζητήσει από τα 3 μέλη των Hells Angels να μην κάθονται πάνω στη μηχανή του, με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν και να τον ξυλοκοπήσουν βάναυσα.
Η αδελφή του θύματος κάνει έκκληση σε όποιον ήταν παρών στο περιστατικό, να μην φοβηθεί και να καταθέσει στην Αστυνομία.

Ο 41χρονος ημεδαπός, νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή Κέρκυρας .

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας.
Συνελήφθησαν τρεις Καναδοί, μέλη των Hells Angels για βαριά σωματική βλάβη σε 41χρονο ο οποίος χαροπαλεύει Συνελήφθησαν τρεις Καναδοί, μέλη των Hells Angels για βαριά σωματική βλάβη σε 41χρονο ο οποίος χαροπαλεύει Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 09, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.