Ηγουμενίτσα: Κάλεσμα σε σύσκεψη για την επίσκεψη Ομπάμα
Ανακοινώθηκε απ’ την Αμερικανική πλευρά επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα μας στις 15 Νοέμβρη.

Πρόκειται για μια πρόκληση μέσα στον τριήμερο γιορτασμό του Πολυτεχνείου!

Μια επίσκεψη του εκπροσώπου του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού μετά τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, που σηματοδοτεί το τί επιφυλάσσεται για την περιοχή, το λαό μας και τους γύρω λαούς το επόμενο διάστημα.

Μια επίσκεψη που οφείλει να βρει το λαό μας στους δρόμους και τις αντιϊμπεριαλιστικές-αντιπολεμικές δυνάμεις να πρωτοστατούν μέσα απ' την κοινή τους δράση, στην διαμόρφωση συνθηκών μαζικής λαϊκής απάντησης με συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις που θα καταγγείλουν την επίσκεψη και θα βροντοφωνάξουν:

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Σε μια περίοδο που σφαγιάζονται οι λαοί σε μια σειρά χώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, που οι Αμερικάνοι φονιάδες ηγούνται των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, με το αίμα της πολύπαθης Συρίας να ρέει ακατάπαυστα και τα εκατομμύρια των ξεριζωμένων να οδηγούνται στη μαζική προσφυγιά και μετανάστευση, η επίσκεψη γίνεται διπλά προκλητική. Γιατί ταυτόχρονα στηρίζει την αντιμεταναστευτική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και εμμένει, τόσο αυτοτελώς, όσο και μέσω ΔΝΤ, στην αντιλαϊκή-αντεργατική επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ και κεφαλαίου στον κόσμο της δουλειάς.

Οι αντιϊμπεριαλιστικές-αντιπολεμικές δυνάμεις και το μαζικό κίνημα οφείλουν να συντονιστούν άμεσα και αποτελεσματικά απαντώντας στον ερχομό-πρόκληση.

Ταυτόχρονα να καταδικάσουν την κυβερνητική πολιτική που διαθέτει τη χώρα ως ορμητήριο των αμερικανονατοϊκών για τα μαζικά τους εγκλήματα και κινδυνεύει να μετατρέψει και το δικό μας λαό σε κρέας για τα κανόνια τους.

Για την συνδιοργάνωση μιας μαζικής αντιπολεμικής-αντιϊμπεριαλιστικής συγκέντρωσης την ημέρα που θα έρθει ο Ομπάμα στη χώρα μας, η Λ. A.- Α. Α. Σ. (Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) Θεσπρωτίας, πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει τους εκπροσώπους των μαζικών φορέων, των πολιτικών και των συνδικαλιστικών συλλογικοτήτων σε σύσκεψη την Τρίτη 8/11 στις 8:00 μ. μ. στην Ηγουμενίτσα, στο «ΠΑΝΘΕΟΝ» 

 
Ηγουμενίτσα: Κάλεσμα σε σύσκεψη για την επίσκεψη Ομπάμα Ηγουμενίτσα: Κάλεσμα σε σύσκεψη για την επίσκεψη Ομπάμα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες