Δήμος Φιλιατών: Ενημερωτική Ημερίδα για τον Αναπτυξιακό Νόμο και τους Νέους Αγρότες (+ΦΩΤΟ)



Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10:00, ο Δήμος Φιλιατών διοργάνωσε, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημερωτική Ημερίδα για την ένταξη:

Α > Επενδύσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο και

Β > Νέων Αγροτών στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020

Η αναλυτική παρουσίαση των εν λόγω προγραμμάτων παρουσιάστηκε από τον βασικό ομιλητή και υπεύθυνο της Ημερίδας κ. Σπύρο Βασιλείου. Μετά την παρουσίαση ακολούθησαν οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων οι οποίες απαντήθηκαν από τον υπεύθυνο της Ημερίδας. Στην συνέχεια υπήρξε διάλογος σε επιμέρους θέματα που ενδιέφεραν ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους.


 
Ο Δήμος ευχαριστεί τους συμπολίτες μας, Επιχειρηματίες και Νέους Αγρότες, που παρευρέθησαν στην εν λόγω εκδήλωση και διαβεβαιώνει ότι και στο μέλλον θα συνεχιστούν ανάλογου τύπου ημερίδες, τις οποίες με δική του πρωτοβουλία διοργανώνει προς όφελος αυτών που τους αφορά.

Δήμος Φιλιατών: Ενημερωτική Ημερίδα για τον Αναπτυξιακό Νόμο και τους Νέους Αγρότες (+ΦΩΤΟ) Δήμος Φιλιατών: Ενημερωτική Ημερίδα για τον Αναπτυξιακό Νόμο και τους Νέους Αγρότες (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.