Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας αίθουσας της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηγουμενίτσας



Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής τα εγκαίνια της νέας αίθουσας της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηγουμενίτσας που εδρεύει στο κτήριο της πρώην μαθητικής εστίας (ΕΙΝ).

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος καθώς και ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Κώστας Τζάνης, παλιοί και νέοι μουσικοί.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τον βηματισμό της και να "ξαναζωντανεύει", μετά από την απαξίωση της προηγούμενης δημοτικής αρχής του κ. Κάτσινου (όπου γινόντουσαν παρελάσεις με cd).

Η σωστή λειτουργία της Φιλαρμονικής πιστώνεται στη νυν Δημοτική Αρχή, η οποία βρίσκεται πραγματικά δίπλα στον αρχιμουσικό κάτι που αναγνωρίστηκε και από τους γονείς συμπολίτες μας, αφού πάνω από 50 οικογένειες εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, στα μουσικά χέρια του κ. Τζάνη.




Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας αίθουσας της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηγουμενίτσας Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας αίθουσας της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.