Ηγουμενίτσα: Ο ναός της Δικαιοσύνης… μπάζει από παντού νερά (+ΦΩΤΟ)


Οι κουβάδες που βλέπετε βρίσκονται στο δικαστικό μέγαρο της Ηγουμενίτσας. Και είναι εκεί για να μαζεύουν τα νερά που μπαίνουν στην οροφή… Που εξακολουθούν να μπαίνουν πολλές ώρες μετά την βροχόπτωση. Οι κουβάδες που βλέπετε είναι αυτοί που… υποδέχονται πρώτοι, σχεδόν σε καθημερινή βάση, δικαστές και εισαγγελείς που εισέρχονται στον… ναό της Δικαιοσύνης! Και δεν είναι οι μόνοι. Ολόκληρο το κτίριο μπάζει νερά, αλλά μάλλον οι πάντες συνήθισαν!

Οι φθορές που έχουν προκληθεί είναι παντού ορατές. Ψευδοροφορές που κατέρρευσαν, σοβάδες που πέφτουν, αίθουσες που διεξάγονται δίκες που θυμίζουν χώρα τρικοσμική.

Το Δικαστικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε πανηγυρικά το 2003!!! Πρόκειται δηλαδή για μία από τις πιο καινούριες υποδομές αλλά και από τις πλέον προβληματικές.

Οι εικόνες άλλωστε μιλούν από μόνες τους!

1111111111111111
 
Σχεδόν αμέσως μετά τα εγκαίνια, τα μάρμαρα που κοσμούσαν τα μεγαλύτερα τμήματα στην πρόσοψή του αποκολλήθηκαν..

Από την επόμενη χρονιά άρχισαν τα πιο σοβαρά προβλήματα, τα οποία γίνονται συνεχώς μεγαλύτερα.

Τώρα πλέον, δικηγόροι, δικαστικοί και πολίτες που βρίσκονται στο μέγαρο φαίνεται ότι έχουν εξοικειωθεί με την σκληρή πραγματικότητα.

Για την ιστορία αναφέρεται ότι για τις κακοτεχνίες στο Δικαστικό Μέγαρο, είχε υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσπρωτίας, η οποία ετέθη στο αρχείο!!!

Ωστόσο υπάρχουν οι κουβάδες για να θυμίζουν τα έργα του ελληνικού κράτους!!!





Ηγουμενίτσα: Ο ναός της Δικαιοσύνης… μπάζει από παντού νερά (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Ο ναός της Δικαιοσύνης… μπάζει από παντού νερά (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 08, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.